Cazinou

Opt lucruri pe care cazinoul tău vrea să le ignori

Cazinourile din lumea reală iau acum măsuri extraordinare pentru a atrage clienții și a-i păstra ca clienți. Cu toate acestea, se întâmplă multe în fundal de care cei care dețin autoritate ar dori probabil să nu fii conștient.

Cazinourile sunt locații magice, misterioase și financiare – decoruri teatrale în care legile lumii exterioare par să nu se aplice. Dar mulți oameni nu realizează că totul a fost planificat cu o perfecțiune strategică uluitoare.

Sau, pentru a spune altfel, lucrurile pe care ați putea presupune că sunt în întregime aleatorii sunt totul, dar!

Iată opt lucruri pe care cazinoul tău nu vrea să le știi pentru a-ți oferi o idee mai bună despre ceea ce se întâmplă în unitățile de jocuri din întreaga lume:

1. Probabilitățile nu se potrivesc întotdeauna

Pasionații de cazinou se pot referi la anumite jocuri de masă ca „jocuri de carnaval”. Jocuri extrem de provocatoare care sunt cel mai bine jucate doar pentru distracție. Aceste exemple sunt Caribbean Stud Poker, Three Card Poker și Let It Ride Poker, care este puțin probabil să aibă ca rezultat profit. Cu toate acestea, ele pot fi distractive de jucat dacă vă gestionați corect așteptările. Acum că știi ce înseamnă când un joc este denumit joc de carnaval, poți să-l joci!

2. Blackjack-ul poate fi „înșelat” la

Milioane de oameni au încercat să numere carduri în întreaga lume, iar marea majoritate au eșuat lamentabil. Numărarea cărților necesită talent și inteligență extraordinare pentru a reuși chiar și oarecum. Cu toate acestea, dacă o faci corect, s-ar putea să schimbi șansele în favoarea ta și să pleci cu milioane de dolari. Numărarea cardurilor nu înseamnă înșelăciune. Prin urmare, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că cazinourile îl privesc frecvent ca atare. Deși încalcă în mod repetat regulile cazinoului, numărarea cărților nu este deloc ilegală. Cu toate acestea, dacă știi ce faci și cum să scapi de asta, merită încercat!

3. Ești monitorizat

Deși puține sunt aproape de cazinoul modern, majoritatea companiilor iau în serios securitatea și monitorizarea. Cazinoul obișnuit din zilele noastre vă are sub supraveghere HD magnifică din momentul în care ajungeți și până în momentul în care plecați. Un lucru este să fii supravegheat de CCTV. Tot ceea ce faci este în esență observat și înregistrat. În aceste zile, unele cazinouri au plasat peste 20.000 de camere diferite, care acoperă complet fiecare centimetru pătrat din fiecare zonă. Există o echipă mare de profesioniști care urmăresc fiecare acțiune din culise, ceea ce face aproape imposibil să scapi de înșelăciune în zilele noastre. Un standard în industrie, dar totuși incredibil de deranjant!

4. Este intenționat să fie o experiență senzorială

Managerii de cazinouri sunt, de asemenea, maeștri perfecți în a juca pe simțurile patronilor. Întregul interior al unui cazinou este construit pentru a vă încuraja să jucați cât mai mult timp posibil și să cheltuiți cât mai mulți bani. Cazinourile nu au ceasuri pentru că vor să pierzi noțiunea timpului. Nu există ferestre care să se deschidă spre exterior pentru că proprietarii nu vor să ți se amintească că există o lume exterioară. Pentru a vă menține simțurile alerte în orice moment, totul este intenționat la fel de luminos și zgomotos pe cât pot scăpa. Mesele și băuturile gratuite sunt oferite pentru a minimiza mișcarea și pentru a vă încuraja să cheltuiți mai mulți bani în sala de joc.

5. Dealerii nu doresc sfaturile dvs….

Uneori

Dați un bacșiș dealer-ului dacă vă descurci bine și intenționați să o faceți. Probabil că ei ar dori să pariezi dacă te afli într-o poziție în care ești dispus să oferi aproximativ 1 GBP. Acest lucru crește probabilitatea ca gratuitățile tale slabe să fie dublate sau de patru ori. Problema este că, de obicei, nu face parte din codul profesional al cazinoului ca dealerii să le solicite jucătorilor, oferindu-le sfaturi să plaseze pariuri în numele lor. Cu toate acestea, dacă oferiți singuri oferta, aceștia ar putea fi mai dispuși să acorde sfaturi mai mici.

6. Tehnica chipsurilor

Dacă participați la un cazinou cu 50 GBP și solicitați ca acesta să fie convertit în jetoane, nu vă șocați dacă vi se dau în general două jetoane de 25 GBP sau cinci jetoane de 10 GBP. Probabil că nici măcar nu vor menționa că jetoanele sunt disponibile pentru 5 USD sau 1 USD. Nu vă lăsați induși în eroare; acesta nu este un act de bunătate sau de lene menit să le facă mai ușor de transportat. În schimb, este doar modalitatea cazinoului de a vă face să vă cheltuiți banii cât mai repede și mai generos posibil. Majoritatea cazinourilor aderă la un truc simplu, dar surprinzător de reușit. Așa că nu ezitați să solicitați valorile cu care sunteți cel mai familiarizat data viitoare când vă schimbați banii cu jetoane.

7. Dealerii vor să reușiți.

Dacă ai avut vreodată ghinion, ai putea fi scuzat că te gândești că fiecare dealer din fiecare cazinou este gata să te prindă. Pentru a câștiga un premiu, trebuie să-i învingi până la urmă. Conform logicii, dealer-ul, pe de altă parte, este ultima persoană care ar trebui să vrea să pierzi. Luați în considerare următorul scenariu: începi să câștigi, învingi cu ușurință dealer-ul de 20 de ori la rând și termină cu 3.000 GBP pe care nu te așteptai să câștigi. Ați fi mai probabil să lăsați un bacșiș mare acum dacă dealerul v-ar fi bătut și v-ar fi lăsat fără nimic în buzunare? Dealerii nu sunt în mod constant să te prindă; ei câștigă succes atunci când jucătorii îl câștigă.

8. Cazinourile au dreptul de a păstra câștigurile

Nu în ultimul rând, câteva conturi extrem de supărătoare ale patronilor cazinoului care credeau că au obținut jackpot-ul, fiind informați de managerii cazinoului că nu a fost cazul de-a lungul anilor. Sloturile video, în special, vor arăta ocazional combinații câștigătoare, vor suna sirenele lor și îți vor ura noroc în averea ta modestă. Din păcate, dacă cazinourile „descoperă defecte” în sistem care produc un rezultat incorect, pot reține recompensele. Inimaginabil, dar totuși realitatea cu care se confruntă un număr bun de potențiali învingători în fiecare an.

You Might Also Like