Cazinou

Mitul sistemului Casino Gamling pentru Craps, Blackjack, Ruletă și Video Poker.

jocuri-de-cazino

În acest articol, discut 10 ipoteze susținute de mulți jucători ai sistemului de jocuri de noroc de cazinou, multe transmise de tradiții și autorități care sunt într-adevăr false, ilogice, periculoase și stupide. Jocurile includ cum să câștigi la Ruletă, Craps, Blackjack și Video Poker.

Presupunerea # 1: șeful pitului mă ignoră întotdeauna când vreau să-i atrag atenția.

Uneori, șeful de groapă poate ignora în mod deliberat jucătorul, dacă acesta este enervant, tare, beat sau altfel ploppy. Dar de cele mai multe ori când crezi că ești ignorat, nu ești. În cazul în care șeful pitului sau persoana de la etaj se află pe computer, probabil că înseamnă că verifică comp. Sau evaluări. Un șef de groapă, un om de podea, este responsabil de multe mese și au multe responsabilități. Sunt șanse să nu te vadă fluturând. Când o vor face, de obicei vor spune: „Voi fi cu tine în curând”. În astfel de cazuri, răbdarea este o virtute. Un avertisment către vârf. Dacă încercați să atrageți atenția șefului de groapă cerând un comp – rămâneți așezat, dar nu mai jucați! Nu riscați mai mulți bani în timp ce vă așteptați comp.

Presupunerea nr. 2: Dealerii fac mulți bani, de aceea toți poartă atât de mult aur în mâneci.

Unii dealeri câștigă mulți bani. Unii dealeri nu. Totul depinde de cazinoul pe care îl gestionează și, uneori, de ce jocuri joacă. Depinde și de ceea ce considerați mulți bani. Dar majoritatea salariilor dealerilor sunt, în cel mai bun caz, marginal, uneori nu mai mult decât salariul minim. Au nevoie de sfaturi pentru a ajunge la capete. Dealerii fac parte din „serviciul” din industria cazinourilor, la fel ca chelnerii, chelnerii, barmanii, valet parkers și clopotele. În ceea ce privește aurul care împodobea multe încheieturi, degete și antebrațe, acestea erau acolo în scopuri decorative. Mulți dealeri și-au dat seama că mâinile / brațele lor sunt urmărite cu atenție și se mândresc cu adevărat că înfrumusețează acest lucru. Am observat că dealerele de sex feminin își vor lustrui adesea unghiile într-un mod creativ. Dealerul de sex masculin va avea un inel atractiv. Deseori aceste puncte de vedere sunt o sursă de conversație. Din moment ce nu pot spune legitim din fals, nu știu dacă tot aurul pe care îl văd este aur adevărat sau aur prost.

Presupunerea nr. 3: Dacă pastile de masă au fost fierbinți, aceasta va continua să se încălzească. Dacă este frig, va continua să fie frig.

Mulți jucători de cazino, nu doar jucători de tip craps, caută tendințe și apoi pariază împotriva sau împotriva trendului. Este o veche lege a jocurilor de noroc că „zarurile nu au memorie”. Adică, ceea ce se întâmplă în ultima decizie nu are niciun efect asupra a ceea ce se va întâmpla în următoarea decizie. Acest lucru este complet adevărat în timpul jocului aleatoriu și nimeni nu controlează rezultatul prin mijloace fizice. Craps este un joc de încercare independent și ceea ce se întâmplă acum nu are niciun efect asupra a ceea ce se întâmplă în continuare. Cu toate acestea, există un anumit adevăr în presupunerea că, deși zarurile pot să nu aibă memorie, anumiți trăgători au. Aceste shootere, numite role ritmice, pot influența jocul prin aruncarea fizică a zarurilor, crescând astfel probabilitatea apariției unor numere și reducând probabilitatea apariției altor numere. Iată un exemplu în care presupunerea este falsă, cu excepția cazului în care este adevărată.

Ipoteza # 4: jucătorii profesioniști de blackjack și video poker câștigă milioane în fiecare an.

Expertul numărul unu în lume la video poker afirmă că câștigă aproximativ 50.000 de dolari pe an jucând. Este vorba de aproximativ 500 de mâini pe oră pentru un joc VP de dolari pe un pop de cinci dolari pe o mașină care returnează 101 la sută din toți banii jucați, jucând opt ore pe zi cinci zile pe săptămână timp de 50 de săptămâni pe an. Fără asistență medicală, fără stomatologie și fără plată dacă nu te joci și, groază, nu plătești multe zile și săptămâni chiar dacă te joci! Și el este cel mai bun, mintea ta, cel mai bun.

Cel mai bun sistem de blackjack pro pe care l-am întâlnit este PK târziu, care joacă cinci nopți pe săptămână 52 de săptămâni pe an. Câștigă între 20.000 și 30.000 de dolari pe an jucând blackjack.

A trebuit să-și suplimenteze veniturile de blackjack cu un loc de muncă într-o librărie. El este cel mai bun, mintea ta, cel mai bun în ceea ce face. Pentru majoritatea oamenilor, cerul nu este limita victoriei pentru VP sau blackjack, plafonul unei case tipice din clasa mijlocie inferioară.

Cu toate acestea, pentru jucătorii recreativi care nu-și fac iluzii despre a fi „profesioniști”, este întotdeauna mai bine să joci cu un avantaj peste cazinou decât să joci fără un avantaj. Evident, vrei să joci cele mai bune jocuri care te entuziasmează și să le joci în cel mai bun mod posibilk. Dar milioane? Mă tem că nu este pe cărți pentru majoritatea jucătorilor.

You Might Also Like