Cazinou

Cum să-ți gestionezi bine timpul la cazinou

Mai multe dintre publicațiile noastre anterioare au acoperit strategiile pe care le folosesc cazinourile pentru a ține ostatici jucătorii cât mai mult timp posibil. Cazinourile sunt concepute de sus în jos pentru a vă distrage atenția de la timp și sunt remarcabil de eficiente.

De ce atât de multe „excursii scurte la cazinou ajung să se transforme în uriașe toată noaptea, cu o mahmureală recurentă a doua zi și conturi bancare descoperite

Astfel, valoarea gestionării eficiente a timpului este unul dintre puținele lucruri la care ar fi de acord toți jucătorii experimentați. A prioritiza ceva ce unii oameni consideră mai simplu de făcut decât alții este întotdeauna o idee bună.

Este un maraton, nu o cursă.

Oamenii vor păși mereu într-un cazinou și vor intra imediat în panică. Se pare că vor să realizeze cât mai mult posibil și rapid. S-ar putea să stea o oră sau toată seara, dar, în orice caz, ei pun o presă pe întregul teren.

În regulă și bine dacă singurul tău obiectiv este să pierzi bani și să te privezi de plăcerea autentică.

Un fel de divertisment este jocurile de cazinou. Apoi, are sens să profiti la maximum de banii tăi. De ce nu ți-ai face timp dacă ai putea folosi același bankroll mai eficient?

În plus, a-ți lua timp îți permite să apreciezi mediul înconjurător, vizionarea oamenilor și alte atracții la fața locului. De ce să te grăbești să faci ceva când ești practic sigur că vei pleca cu mai puțini bani decât ai început?

O experiență de joc mai plină de satisfacții și de bucurie poate fi avută prin cântărirea argumentelor pro și contra acestei strategii „maraton vs sprint”. Cu aceste excursii suplimentare de gestionare a timpului la cazinou, următoarele pot fi îmbunătățite:

1. Folosiți recompensele de loialitate ca pârghie

Nu contează dacă obiceiurile tale de joc au ca rezultat stimulente ocazionale de 5 GBP sau câștiguri de 5.000 USD. Important este că poți câștiga bani reali continuând să faci ceea ce faci în prezent. Astfel, programele de loialitate și programele VIP merită întotdeauna investigate.

În plus, mesele gratuite sau reducerile la restaurante și baruri sunt recompense de zi cu zi pentru loialitate. Nu ai de ales decât să iei o scurtă pauză, deoarece nu poți lua o masă de friptură la masa de blackjack. Și, făcând acest lucru, vă puteți aduce timpul și aveți o experiență de cazinou mult mai satisfăcătoare.

2. Evitați să jucați sloturi hipnotice

Luminile, sunetele și părțile mobile ale mașinii de sloturi servesc mai mult decât simplul distracție. Sunt concepute intenționat pentru a captiva jucătorii și a le menține atenția cât mai mult timp posibil. Suntem obligați de obiecte orbitoare cu multe butoane care doar cer să fie apăsate și lumini intermitente, la fel ca moliile la flăcări.

În plus, felul în care câștigurile de premii la sloturi sunt, de asemenea, menite să te atragă. Întreaga mașină reacționează ca și cum tocmai ai devenit multimilionar, chiar dacă ai câștigat doar un premiu de 50p. Un șiretlic psihologic foarte reușit te ține pe loc și generează venituri. Toate acestea au ca rezultat cea mai captivantă experiență a cazinoului, care este distractivă dacă folosiți bunul simț și moderație.

3. Creați o strategie și urmați-o.

Înțelegerea autodisciplinei este esențială pentru oricine dorește să parieze în mod responsabil și în siguranță. A fi capabil să-ți urmezi planurile este ceva care începe și se termină. Stabilirea unor limite ferme este crucială pentru gestionarea timpului dvs. de cazinou, la fel cum este și atunci când vă gestionați bankroll-ul.

De exemplu, puteți pleca la ora 8 fără o oră stabilită. Bine, dar există șansa să fii în continuare într-o serie de înfrângeri la două dimineața. Totuși, devine destul de diferit dacă promiți că vei pleca acasă nu mai târziu de ora 23:00. Adică, cu condiția să fii suficient de disciplinat pentru a-ți urma propriile reguli.

4. Profită la maximum de timpul tău.

Poate fi tentant să accelerați sarcinile pentru a se potrivi cât mai mult posibil într-o perioadă scurtă de timp. Tentant, dar rareori are ca rezultat altceva decât o dezamăgire. În schimb, este de preferat să vă folosiți timpul cu înțelepciune pentru a maximiza productivitatea.

De exemplu, antrenamentul online înainte de a merge acolo este de preferat să descoperi regulamentele pe măsură ce mergi. De asemenea, cercetarea cazinoului din timp (este de preferat online) vă va ajuta să obțineți o idee despre locație. De asemenea, dacă este disponibilă, înregistrarea în avans la programul de fidelitate și configurarea abonamentului online.

5. Evitați orele cele mai aglomerate

Ar putea fi avantajos din multe puncte de vedere să vizitezi cazinourile după orele de vârf. În primul rând, nu există rânduri la mese, așa că nu trebuie așteptat. În al doilea rând, există mult mai puțini oameni peste tot care vă pot distrage atenția, permițându-vă să vă concentrați asupra jocurilor sau altor activități.

Calitatea sau nivelul de serviciu pe care îl puteți anticipa este un alt dintre principalele beneficii ale vizitei la un cazinou în afara orelor de vârf. Când cazinourile sunt goale, angajații și dealerii pot conversa și socializa mult mai liber, în timp ce își desfășoară sarcinile. În plus, reducerile și stimulentele pentru primirea timpurie sunt adesea mult mai bune decât cele oferite la cazinouri în timpul orelor de vârf.

6. Luați o sumă mică de bani

În cele din urmă, nu poți paria frenetic dacă nu ai bani. Similar cum nu este niciodată o idee genială să pariezi cu bani pe care nu-ți poți permite să-i pierzi. Luați doar o cantitate mică de numerar cu dvs. când mergeți la cazinou din aceste două motive.

În mod natural, este mai probabil să îți iei timpul dacă începi cu, să spunem, 50 de lire sterline și nu mai ai fonduri cu tine. Se vor face pariuri mai mici pe rezultate care au mai mult sens, permițându-vă să vă maximizați bankroll-ul în timp ce vă distrați în continuare. Nu aveți fonduri de rezervă care să vă mențină în continuare, așa că pierdeți totul la câteva pariuri externe nu este o opțiune.

You Might Also Like