Cazinouri Online

Cele mai bune 7 jocuri de cazino pentru începători: sfaturi pentru jucătorii noi

A învăța elementele fundamentale ale jocului la un cazinou online poate fi surprinzător de ușor. Chiar dacă inițial sună înfricoșător, totul devine rapid automat.

Pentru a menține lucrurile cât mai simple posibil pentru un jucător începător, este esențial să se concentreze asupra jocurilor potrivite. În timp ce unele jocuri sunt mai ușor de învățat decât altele, niciunul dintre următoarele nu necesită cunoștințe sau experiență anterioară pentru a vă bucura cu adevărat:

Sloturi

Într-o măsură largă, sloturile sunt cel mai accesibil joc de jucat. Conform statisticilor publicate recent de UKGC, popularitatea sloturilor este enormă, dar se extinde cu un ritm record.

Atractia sloturilor online este că necesită puțină sau deloc abilități sau planificare. Pur și simplu apăsând butonul și așteptând rezultatele îți oferă șanse mari de câștig.

Dacă vă place să mergeți mai departe, puteți afla despre lucruri precum multiplicatori, runde bonus și alte lucruri, dar nu este obligatoriu. Tot ce trebuie să faceți este să căutați cele mai de încredere cazinouri online care oferă sloturi, asigurându-vă în același timp că locurile au un procent respectabil de revenire la jucător. Când o mașină de sloturi are un profit de 96% pentru jucător (RTP), asta înseamnă că pentru fiecare 100 GBP pariat, se plătesc 96 GBP în recompense totale.

Ruletă

Prin faptul că nu sunt necesare cunoștințe, abilități sau experiență, este comparabilă cu narațiunea ruletei.

În funcție de versiune, o roată de ruletă poate avea 37 sau 38 de poziții posibile pentru ca mingea să aterizeze. Numerele din aceste locații variază de la 0 la 36, ​​cu un zero dublu suplimentar în versiunile americane. Există șanse egale pentru fiecare deschidere. Puneți pariurile în consecință și așteptați să vedeți ce se întâmplă.

Avantajul casei este minimizat la minimum atunci când pariezi pe rezultate relativ egale, cum ar fi Roșu/Negru sau Cote/Evens. Vă puteți aștepta la un produs în apropierea unei monede, așa cum o permite un cazinou cu astfel de pariuri. Echilibrul favorizează în continuare cazinoul, dar există doar un mic avantaj al casei.

Ruleta este un joc fantastic pentru începători, deoarece este simplu de învățat și distractiv de jucat.

Baccarat

Începătorii de la cazinou neglijează frecvent baccaratul, deoarece cred că este prea dificil pentru jucătorii începători. Este unul dintre cele mai bune jocuri de cărți accesibile jucate în cazinouri.

Tu și bancherul primiți câte două cărți. Valoarea cărților de la 2 la 9 este numărul scris pe ele; cărțile marcate cu 10, fața și asul nu au valoare. Se acordă un punct pentru autoritate.

Fiecare mână este egală cu totalul cărților care o compun. Ea se ridică la porțiunea rămasă din suma sa împărțită la zece dacă depășește 10. Astfel, un 6 plus un 7 adună 3, nu 13.

Pariezi pe cine va primi suma mai importantă: bancherul sau jucătorul. În plus, este disponibil un pariu la egalitate cu un randament mai bun, dar cote scăzute. Asta este tot ce există; primești rezultatul și observi ce se întâmplă.

Baccarat este unic ca unul dintre puținele jocuri de cazinou în care poți câștiga bani dacă bancherul câștigă. Ai opțiunea de a paria pe orice rezultat posibil, nu doar pe șansele tale de câștig.

Sic Bo

Regulile jocului tradițional hi-lo Sic Bo sunt incredibil de simple. Vă setați pariurile în funcție de diferitele combinații de zaruri de pe masa de pariuri.

Trei zaruri sunt folosite pentru a juca jocul. Rezultatul rundei este determinat de aruncarea zarurilor și, în funcție de dacă ați prezis cu exactitate rezultatul sau ați pierdut miza, puteți obține o recompensă.

Încă o dată, este o opțiune fantastică pentru începători, deoarece nu există nicio strategie implicată și nu puteți face nimic pentru a afecta rezultatul. Tot ceea ce se întâmplă este determinat de rezultatul unei aruncări de zaruri, care este imprevizibil.

Prin urmare, singurul lucru care vă rămâne de făcut este să vă acoperiți strategic pariurile, asigurându-vă că vă mizați banii pe rezultate care au șanse mari să se întâmple. Cele mai bune cote sunt de 48,61%, ceea ce se traduce printr-un avantaj mic al casei.

Tigru dinamic

Merită să încercați un cazinou care oferă Dragon Tiger dacă întâlniți unul. Cu doar două cărți fiind folosite simultan, acest joc extrem de captivant simplifică Baccarat-ul.

Presupunerile corecte plătesc unul la unu, presupunerile incorecte elimină pariul total, iar egalitățile iau miza la jumătate. Avantajul casei este de aproximativ 3,7%, deci echilibrul este din nou rezonabil egal.

Deși Dragon Tiger este excelent pentru câteva pariuri ocazionale, nu există mult dincolo de elementele esențiale. Nu este genul de joc de masă la care probabil vei petrece ore întregi jucând, dar este perfect pentru începători.

Keno, bingo și loterie online

Toate aceste trei jocuri sunt incredibil de simple și aproape se joacă de la sine. Dar depinde de tine să decizi dacă sunt sau nu înțelepți pentru începători.

Acest lucru se datorează faptului că există o șansă relativ scăzută de a câștiga premii substanțiale în cele trei scenarii. În jocul real, nu sunt prea multe de făcut.

Trebuie doar să vă cumpărați biletele, să urmăriți rezultatele și să stabiliți dacă ați câștigat. Când lucrurile merg în felul tău, poate fi destul de palpitant, dar de cele mai multe ori, nu este atât de interesant.

Blackjack

În sfârșit, blackjack-ul emană o atracție și un farmec la care este imposibil de rezistat. Folosind strategiile adecvate la masa de blackjack, avantajul casei poate fi redus la aproximativ 0,5%.

Lucrul minunat despre blackjack este modul în care bunul simț, intuiția și puțină experiență pot merge mult. Nu puteți prognoza sau controla rezultatul, dar vă puteți proteja cu atenție pariurile pentru a vă crește șansele de succes.

Masa de blackjack este adesea locul unde acțiunea se desfășoară pe un etaj aglomerat al cazinoului, așa că merită cu siguranță vizitat.

You Might Also Like