Cazinouri Online

Cele cinci fapte pe care trebuie să le cunoașteți despre frecvența loviturilor la aparatele de slot

Într-una dintre cele mai recente postări ale noastre, am vorbit despre frecvența loviturilor la aparatele de slot și relația acesteia cu RTP. Amintiți-vă că frecvența loviturilor este frecvența cu care un slot machine acordă o anumită plată. Orice sumă de bani, de la câțiva cenți la șapte cifre sau mai mult, este considerată un „hit”.

Rata de succes a unui aparat de slot decide în cele din urmă cât de des acordă premii. Volatilitatea este un alt nume, iar sloturile sunt clasificate ca având volatilitate ridicată, medie sau scăzută – o volatilitate mai mare are ca rezultat o frecvență mai mică de accesare, dar recompense potențiale mai enorme.

Este esențial să țineți cont de acest lucru atunci când alegeți cele mai bune sloturi pentru a vă potrivi ambițiilor, toleranței la riscuri și resurselor financiare.

Vă vom dezvălui astăzi câteva secrete de frecvență de lovituri ale aparatelor de slot pe care cazinourile de multe ori nu le dezvăluie. Toate acestea sunt importante de știut, deși unele sunt mai perspicace decât altele.

Acum să începem:

Faptul #1: Cazinoul nu modifică frecvența hit-urilor la aparatele de slot.

Pe locul 1, unul dintre cele mai persistente zvonuri despre frecvența loviturilor și procentajul de plată este că cazinoul le modifică frecvent. Se crede că frecvența loviturilor este de obicei modificată pentru a crește veniturile, în funcție de numărul de jucători sau de obiectivele financiare ale cazinoului. Nu este cazul, totuși.

Pe de o parte, cazinourile au într-adevăr autoritatea de a face astfel de modificări. Deși pot face acest lucru, asta nu indică neapărat alegerea lor. Pentru că dacă s-ar descoperi că un cazinou adaptează acești factori pentru a favoriza casa, cu atât mai mult, i-ar afecta permanent reputația.

Ar fi doar o chestiune de timp înainte ca astfel de strategii să fie expuse, iar clienții să înceapă să facă afaceri în altă parte.

Faptul #2: Numărul de accesări la sloturi nu are nicio legătură cu profitabilitatea

Milioane de patroni de cazinou se concentrează în mod natural și doar pe sloturile cu frecvență înaltă, ceea ce are sens. Concluzia lor logică este că un slot care plătește frecvent este o alternativă mult mai bună decât un slot care plătește rar.

Fără îndoială, ești mai bine pe termen lung (din punct de vedere financiar) cu sloturi cu frecvență înaltă.

Cei mai buni generatori de venituri pentru industrie în general sunt sloturile penny, care plătesc mai frecvent decât orice alt aparat de slot. Ei plătesc în mod regulat. Cu toate acestea, ei acordă premii minuscule, fără îndoială mai puțin decât iau. Din această cauză, posibilitatea ca oricine să facă profit în timp ce joacă aceste sloturi cu o volatilitate extrem de scăzută este aproape inexistentă.

Frecvența loviturilor este în esență lipsită de sens în ceea ce privește profitabilitatea.

Faptul #3 – Mărimea pariului nu are niciun impact asupra frecvenței de accesare a sloturilor

Un alt mit persistent este că creșterea sumei de bani pariate la fiecare rotire va crește automat probabilitatea de a câștiga un jackpot. Este o credință răspândită că frecvența de lovire a slotului crește pe măsură ce creșteți pariurile pentru orice rotire dată. Ceea ce, după premisă, este un șiretlic al cazinoului pentru a vă convinge să cheltuiți mai mulți bani.

Acesta nu este deloc cazul. Nu contează cât de mult pariezi dacă o mașină de joc are o frecvență de lovituri și RTP stabilite, ceea ce aproape toate au. De fiecare dată când ai învârtit roata, fie că ai pariat pe bănuți sau 500 de lire sterline, șansele tale de a câștiga sau de a pierde erau aceleași.

Desigur, pariurile mai mari deschid ușa pentru plăți mai mari, dacă norocul tău ține. Liniile de plată suplimentare pot, de asemenea, schimba scara în favoarea dvs. Cu toate acestea, dimensiunea pariului dvs. nu va afecta frecvența de lovituri a aparatului în ceea ce privește amploarea pariului în sine.

Faptul #4: Frecvența de accesare a slotului nu este afectată de locație

Ar fi un plan destul de inteligent dacă este natural, dar este doar un zvon persistent care datează de mulți ani. Ipoteza postulează că cazinourile și unitățile de jocuri de noroc modifică în mod intenționat frecvențele de lovituri ale sloturilor poziționate cel mai aproape de ușile, ieșirile și lifturile lor.

Teoria este că oamenii care tocmai intră sau intenționează să părăsească proprietatea vor fi atrași să joace mai mult și să cheltuiască mai mult, deoarece au fost mai norocoși decât anticipau atunci când joacă aceste sloturi modificate. O noțiune care pare rezonabilă la suprafață, dar este în esență defectuoasă.

S-ar putea să vă întrebați de ce să nu continuați pur și simplu cu aceste spații mai generoase în locații avantajoase dacă există ceva adevăr în teorie. Afacerea ar fi secată, pe măsură ce vestea s-ar răspândi ca focul. Să spunem că nu se întâmplă, așa că nu face prea multe alegeri în funcție de poziția slotului.

Faptul #5: Rata de lovituri a sloturilor poate fi destul de înșelătoare

Ultimul subiect este frecvența de accesare a sloturilor, menținută constant ca un secret bine păstrat. Motivul este că ai fi bine informat dacă ai ști când o mașină va plăti și în ce valori. Singura informație disponibilă jucătorilor este RTP-ul publicat și volatilitatea slotului.

Chiar și atunci, totul poate fi intenționat și flagrant înșelător. De la începutul jocului așa cum îl știm noi, ideea slotului „fierbinte” sau „rece” a existat. O teorie susține, în esență, că aparatele de jocuri de noroc trec prin perioade calde și reci, în funcție de faptul că sunt mai mult sau mai puțin probabil să plătească în orice moment.

Nu există sloturi „fierbinte” sau „reci”. Frecvența de accesare a unui slot machine nu prezice când va plăti următoarea. Un slot machine poate plăti un câștig în medie o dată la 30 de rotiri, dar acest lucru nu indică faptul că rotirea rolelor de 30 de ori asigură un premiu. Ar putea presupune că, după ce ai întors de 87 de ori la rând, ai pierdut înainte de a câștiga de trei ori consecutiv.

Acesta este motivul pentru care este vital să eviți interpretarea unor astfel de date prea larg, deoarece nu sunt chiar atât de iluminatoare pe cât par.

You Might Also Like